7 LUCRURI PE CARE NUMAI BĂRBAȚII ÎNDRĂGOSTIȚI LE VOR FACE ÎN DORMITOR

Fiecare dintre noi își dorește să aibă alături un partener care să ne facă să ne simțim împlinite din toate punctele de vedere. Pentru ca acest lucru să fie posibil, este esențial ca un bărbat să ne iubească. Din acest punct de vedere, așa cum vom afla și din articolul de mai jos, este cazul să aflăm și cum se comportă al nostru partener în intimitate, în dormitor. Dacă este îndrăgostit cu adevărat de noi și își dorește o relație serioasă, de durată, va adopta oricare dintre comportamentele de mai jos.

Un bărbat îndrăgostit este receptiv la dorințele tale
Când vă aflați în dormitor, un bărbat care este îndrăgostit va încerca să testeze tot felul de gesturi de tandrețe ca să-și dea seama ce îți dorești cu adevărat. Astfel, nu va trebui să te miri dacă are momente când te sărută, după care te mângâie cu pasiune sau te strânge cu putere în brațe. Acestea nu sunt altceva decât dovezi ale faptului că este interesat de tine, că te dorește, că vrea să te cunoască în profunzime.
Când ai lângă tine un asemenea partener, ia în calcul că acesta nu își dorește o simplă aventură, ci așteaptă și el o relație de durată.

Dragostea te poate determina să faci lucruri nebunești. Poată că ați citit știrea aceea care ne uimea cu gestul de dragoste al unui chinez: a cumpărat 99 de telefoane de ultima generație pentru a-și impresiona iubita. Din păcate pentru el, fata nu s-a lăsat atât de ușor cucerită, probabil îi plac doar cifrele rotunde. Un alt îndrăgostit ghinionist s-a aruncat în gol din avion cu o parașută pe care scrisese cât de mult își iubește soția, dar parașuta nu s-a deschis, așa că dragostea lui era să îl coste viața.

Din fericire pentru viitorul umanității, nu toată lumea lumea își declară dragostea într-un mod atât de extrem. Fii atentă la modul în care se comportă iubitul tău atunci când sunteți doar voi doi. Vei afla tot ce ai nevoie să știi despre ceea ce simte el cu adevărat pentru tine. Dacă este îndrăgostit de tine, atunci își dorește cele 7 lucruri din lista de mai jos.

1. Sărut după sărut

Buzele tale sunt de 100 de ori mai sensibile decât buricele degetelor. Atunci când un bărbat este îndrăgostit, nu se va putea opri din a te săruta, nici măcar atunci când sunteți în public. Nu ai decât motive de bucurie: o sesiune de săruturi te ajută să arzi 6,4 calorii pe minut.

2. Nu își poate lua mâinile de pe tine

Dacă un bărbat te iubește, te iubește cu totul și pentru fiecare părticică din corpul tău. Dacă nu ratează nicio ocazie de a te atinge, strânge, ciupi, plesni (dar nu într-un mod violent) și săruta, chiar și atunci când sunteți în public, înseamnă că este înnebunit după tine.

3. Ești sprijinul lui

Dacă s-a convins că tu ești persoana potrivită pentru el, atunci se va simți suficient de confortabil în preajma ta cât să își pună capul pe pieptul tău și să îți asculte bătăile inimii. Asta îl face să se simtă în siguranță, poți fi sigură că nu există niciun alt loc din lume în care să își dorească mai mult să fie în acest moment.

4. Magia din dormitor

Viața voastră intimă este incredibilă. Dacă iubitul tău e înnebunit după tine, îți va arăta asta în dormitor. Doamnelor, pregătiți-vă ca fiecare noapte din viața voastră să fie de vis. Cu cât va vedea că tu te simți mai bine, cu atât se va simți și el mai bine, pentru că adoră să vadă că îți oferă atât de multă plăcere.

5. Îți împărtășește fanteziile lui

Cheia unei relații de succes este comunicarea. Dacă iubitul tău te iubește, va avea încredere să îți împărtășească și cele mai intime fanteziile (până la urmă, cine știe, poate că într-o seară îți vei dori să experimentezi câte ceva). Atunci când cineva este atât de deschis cu tine, poți fi sigură că o face pentru că te iubește foarte mult.

6. Te ține în brațe până dimineața

După o noapte pasională, cât de des ți s-a întâmplat să fii ținută în brațe? Dragostea voastră nu se manifestă doar între așternuturi, gesturile tandre continuă până dimineața. Te vei simți minunat să adormi în brațele lui, iar dimineața, primul lucru pe care îl vei vedea va fi iubitul tău dormind ca un bebeluș lângă tine. Ce imagine sublimă!

7. Are maniere

Dacă iubitul tău pune fericirea ta pe primul loc și se asigură că tu ești prima care atinge culmea plăcerii, înseamnă că te iubește cu adevărat și te poți considera norocoasă să ai lângă tine pe cineva atât de minunat.

Sursa: tasta.ro