Loading...

Accident grav în Bistrița! Cinci răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-un pârâu

Accident grav în Bistrița acolo unde nu mai puțin de cinci persoane au fost rănite. Mai exact, incidentul rutier s-a produs pe DN 17D, în localitatea Chiuza. În urma evenimentului, un autoturism a ajuns în albia unui pârâu, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Toate cele cinci persoane se aflau într-un singur autoturism, care a lovit un gard, după care a ajuns în pârâu.

Maşina era condusă de un bărbat de 31 ani din Năsăud, care ar fi pierdut controlul asupra volanului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. “Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului 5 persoane. Două erau ieșite din autoturism, conștiente și cooperante.

Loading...

Trei persoane se aflau în interiorul autoturismului și au fost scoase de către echipajele de intervenție. Victimele nu erau încarcerate, au rămas în autoturism la recomandarea dispecerului ISU, pentru a nu li se agrava leziunile suferite în urma unei eventuale extrageri forțate”, a transmis ISU BN. Șoferul autoturismului a prezentat episoade de pierdere a cunoștinței.

Loading...