„Acum câteva luni, la o discuţie mai aprinsă, m-a lovit destul de rău. Timpul a trecut şi după un an am rămas însărcinată, bucurie mare pe amândoi, doar că la 2 luni distanţă am pierdut sarcina şi mai mult decât atât, am aflat că…”

Mă numesc F., am 27 de ani şi sunt căsătorită de 4 ani! M-am căsătorit foarte repede, după 6 luni de relaţie! În tot acest timp de 6 luni, nu ne-am înţeles tocmai perfect, crezând eu că aşa ne cunoaştem mai bine! Imediat după ce ne-am căsătorit au şi început discuţiile serioase, gen că nu îi place cum fac mâncare, cum mă îmbrac, cum fac dragoste (normal, dacă eram virgină) sau aia sau altele…deci, nu există zi de la bunul Dumnezeu să nu aud că nu îi place ceva din ce fac eu!

Timpul a trecut şi după un an am rămas însărcinată, bucurie mare pe amândoi, doar că la 2 luni distanţă am pierdut sarcina şi mai mult decât atât, am aflat că am o problema serioasă de sănătate!

Advertisement

Desigur, am avut un şoc când am aflat, soţul nu mă credea că mă dor toate alea, credea că mă prefac şi că i-am ascuns problema de sănătate, dar nici eu nu am ştiut de ea până în acel moment!

Am in efqjlbq ekweflwbf felwehfliwef

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii