“Am fost sărac toată viața fără să știu că am așa ceva în curte”. Peste ce a dat un țăran când își săpa liniștit grădina:

Fermierul spaniol Faustino Asensio Lopez, a folosit o piatră de 100 de kilograme în treburile gospodărești fără să știe că avea o comoară.

Acesta a găsit piatra, care s-a constatat a fi un meteorit, în anul 1980, însă crezând că este o simplă piatră, bărbatul s-a ajutat de ea pentru treburile gospodărești.

Advertisement

În anul 2011, Faustino a văzut un documentar la TV despre meteoriți, așa că s-a gândit să ia legătura cu geologul Juan Carlos Gutierrez Marco.

loading…
După multe analize, piatra s-a dovedit a fi un meteorit preistoric, o rămășiță a unei comete sau a unui asteroid după impactul cu Terra.

Meteoritul a fost evaluat la 5,3 milioane de dolari, informează New York Daily Mail, citat de jurnalul.ro.

”Am fost sărac și nu știam ce comoară am în curte”, spuse bărbatul. Asemenea meteoriți au mai fost găsiți în anii ’50 în Granada și Zaragoza.

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii