Loading...

Armin Nicoară și Maria Constantin, apariție bombă la un eveniment! S-au pozat împreună și au cucerit internetul / FOTO

Ea, o cunoscută cântăreață, el, celebr saxofonist! Maria Constantin și Armin Nicoară au făcut senzație joi seară în cadrul unui eveniment monden, acolo unde fiecare a cântat.

Tânăr artist, Armin Nicoară își dorește să ajungă un saxofonist cunoscut și să își poată duce talentul la cel mai înalt nivel. Maria Constantin, artistă cunoscută deja atât în țară cât și peste hotare, cu siguranță este unul ditnre exemplele pe care le poate urma Armin. Blondina nu a renunțat niciodată la visul ei și a luptat pentru a-și îndeplinit fiecare dorință. La rândul său, Armin devine din ce în ce mai cunoscut și muncește mult pentru a le oferi oamenilor petreceri pe cinste.

Loading...

„#MariaConstantin 🎤 #ArminNicoara 🎷”, a scris Armin Nicoară în dreptul imaginilor cu el și focoasa blondină. Imaginile publicate pe rețelele de socializare au strâns peste două mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor. În timp ce artista de muzică populară poartă un costum tradițional, tânărul saxofonist a optat pentru un costum elegant.

Cine este Armin Nicoară?
Armin Nicoară este un tânăr saxofonist în vârstă de 24 de ani. Face furori alături de Vlăduța Lupău, fiind invitați împreună la diferite evenimente.

După ce a împlinit vârsta majoratului s-a decis ce să facă cu viața lui. „Fratele meu mai mare, Armando Nicoară, care e tot odată și impresarul meu, m-a luat și m-a dus la un elev de-a lui taicămiu să învăț să cânt la saxofon. Am reușit să învăț să cânt câteva returnele și atunci fratele meu și-a dorit foarte mult să fac un program alături de tatăl meu, special pentru nunta lui. De atunci pot să spun că viața mea s-a schimbat radical, atunci a început totul pentru mine”, spunea Armin Nicoară recent.

Loading...