Loading...

AVEREA TAMAREI BUCIUCEANU-BOTEZ ÎI RĂMÂNE LUI IONICĂ DIN LICEENII

Tamara Buciuceanu-Botez nu a avut niciun copil cu soțul ei, alături de care a trăit un mariaj armonios până când moartea i-a despărțit. Medicul anestezist Alexandru Botez a decedat în urmă cu 23 de ani. Faptul că nu a a devenit mamă a fost unul dintre marile regrete ale regretatei actrițe care s-a stins din viață astăzi. Astfel, cel mai probabil, întreaga ei avere îi va rămâne lui Ionică din “Liceenii” – adică nepotului din partea surorii sale.

Având în vedere că regretata actriță nu a avut niciun copil, sunt șanse ca averea ei să ajungă la una dintre rudele sale apropiate. Iar printre aceștia se numără nepotul ei, actorul Mihai Constantin, cel care a dat viață personajului Ionică în seria de filme “Liceenii”. Vă reamintim că la sfârșitul anilor ’80, acesta avea să-i dea replica mătușii sale, în cel mai savuros cuplu elev-profesor din cinematografia românească.

Loading...

În vârstă de 55 de ani, actorul Mihai Constantin este fiul Iuliei Buciuceanu, una dintre cele mai mari cântărețe de operă din România. Ea a fost căsătorită cu marele actor George Constantin pe urmele căruia a pășit și fiul lui care îi poartă numele.

Loading...