Cand fiica ei a murit, a inregistrat ceva… doctorii nu au gasit nicio explicatie

Bolile fiintei umane sunt atat de multe, incat adesea este prea greu sa ne luptam cu toate, dar fara indoiala cea mai periculoasa dintre ele, datorita simptomelor si datorita procesului de vindecare greu este cancerul.

Am vazut nenumarate povesti a mai multor persoane cu milioane de dolari si antreprenori puternici care nu au putut castiga lupta cu aceasta boala, si au ajuns sa isi piarda vietile, dar asta nu inseamna ca ei sunt mai speciali, dar numai gandul ca o persoana cu atatea resurse financiare nu a fost in stare sa castige lupta, sansele sunt putin probabile ca cineva fara aceste resurse sa poata.

Dar daca totul ar fi despre bani, viata nu ar mai avea sens, exista multe alte lucruri la mijloc cum ar fi iubirea.

Astazi va vom arata un videoclip cu o fetita care are Leucemie, o boala cu care se lupta de mica. Aceasta boala se afla in stadiu final, iar atunci, mama ei ii ofera un cadou.

Povestea este despre Lindsey Lourenco, o luptatoare incredibila de numai 18 ani care a trecut peste 6 ani luptand cu leucemia.

Dupa nenumarate sesiuni de chimioterapie, singura ei speranta era ca fiecare dintre aceste sesiuni era ultima si ca boala nu va mai ataca din nou.

La sfarsit, ea intra intr-o coma din care nu se va mai trezi, langa ea stand mama ei care care face una dintre cele mai mari scene de iubrire.

In ciuda faptului ca era un moment teribil, acest lucru arata in mod clar cat de puternica este dragostea unei mame pentru copilul ei, si ca dragostea distruge toate barierele existente si toate momentele care pot aparea. La urma urmei, noi credem ca iubirea de mama este cea mai pura dintre toate..

Va lasam acest videoclip mai jos, pentru a putea vedea intreaga poveste a familiei acestei fiice, si va asiguram ca ce veti vedea, va va misca cu siguranta.

Familia Lourenco este sigura ca fiica lor a putut simti cantecul rpetios al mamei sale in ciuda faptului ca era in coma, pentru ca la urma urmei, dragostea de mama traverseaza orice bariera.