Loading...

Cântărea 184 de kilograme şi a fost părăsit de soţie. Iată cum arată bărbatul acum

La 184 kilograme, soţia sa i-a cerut divorţul pentru că era „prea gras să facă dragoste”. Din acel moment, Stephen Ringo, bărbatul supraponderal, a decis că este momentul ca viaţa lui să se schimbe complet. În luna octombrie a anului 2016 a renunţat la mancarea de tip fast food, a început să facă sport, iar acum este mai slab cu 100 de kilograme.

”Relația mea cu soția s-a deteriorat din cauza greutății mele. Am fost în depresie, iar între noi nu mai exista intimitate. Viața mea sexuală era la pământ. Cred că lipsa de încredere în mine și kilogramele în plus au îndepărtat-o. Am ajuns să divorțăm, iar apoi mi-am schimbat stilul de viață. Am mers la sală, deși mi-a fost foarte greu și am încercat să adopt un stil de viață sănătos. Mănânc doar între orele 17 și 19 .”, a spus Stephen, conform The Mirror.

Stephan mai spune și că va fi un partener de cursă lungă de toată stima, și că trebuie doar să reuşescă să elimine şi excesul de piele. Faptul că se simte din ce în ce mai bine în pielea lui o să conteze mult pentru viaţa lui intimă, deși incă nu se simte pregătit pentru o nouă relaţie.

Loading...