Cele opt minuni din Caracal fac înconjurul lumii şi stârnesc râsul! „Pompierii nu au avut apă şi le-a ars sediul!”

Cu siguranţă cunoaşteţi zicala: „Cei patru arhangheli sunt doar trei, Luca şi Matei”! Ei bine, exact pe dos se întâmplă lucrurile în România. Dacă în toată lumea sunt doar sapte minuni, noi, românii, ne putem mândri cu cele sapte minuni doar în Caracal.

Sau chiar opt! Ba mai mult, dacă ne gândim un pic si extindem căutările, cu siguranţă găsim mai multe!

Trebuie sa vi se fi întâmplat măcar o dată ca după ce aţi terminat de muncit să nu strângeţi obiectele cu care aţi lucrat. Dar, doar la Caracal am întâlnit oameni care au uitat cu desăvârşire să strângă în urma lor. Se pare că nişte constructori „profesionişti”, după ce au construit un bloc, au pierdut din vedere un „mic” detaliu. Să scoată macaraua!

Ştiţi vorba aceea: Croitorul n-are haine! Sau: Cizmarul n-are pantofi! Ei bine, tradiţionalişti fiind, caracalenii au şi ei un astfel de exemplu. La ei, pompierii n-au avut apă şi le-a ars sediul. Probabil că normele Prevenirii şi stingerii incendiilor sunt valabile doar pentru alţii!

Tot în Caracal s-a furat uşa de la sediul politiei! Un fleac! Bine că nu i-au găsit pepolitişti închişi de hoţi, după propriile gratii!

Speranţa moare ultima, nu-i aşa? Ei bine, caracalenii sunt cei mai optimişti! Nu se dau ei bătuţi cu una cu două! Chiar dacă viaţa e făcută în aşa fel încât ultimul drum să fie spre cimitir, caracalenii rezistă! Cimitirul din oraş este poziţionat strategic pe strada Învierii! Şi nu numai! Închisoarea este pe strada Libertăţii!

Pentru a nu trăda „încăpăţânarea oltenească”, prin care conform tradiţiei „NU” înseamnă „DA” şi invers, unde putea fi amplasată brutăria din Caracal?! Ei bine, se pare că este situată pe strada Foamei! Păi, ori suntem tradiţionalişti, ori nu mai suntem!

Şi unde altundeva dacă nu la Caracal se putea întâmplă ca singura şcoală din oraş să fie Școala nr. 2! Ei bine, da! Probabil au rămas marcati de. Copilarie! Ştiti poezia „pe-o gramadă de gunoi, numaram din doi în doi”?

Şi acum, cireaşa de pe tort! În premieră mondială: noua reprezentare grafică a cifrei 4! O puteţi studia îndeaproape în gara din Caracal, unde orele ceasului sunt indicate atât cu cifre romane, cât și cu cifre arabe.

Te-ar putea interesa si: Alex Velea s-a îmbrăcat bine, iubita lui s-a dezbrăcat de tot în seara asta! Antonia, GOALĂ la Gala Elle Style Awards 2017. :O Ireal, nu? Uite imaginile cu artista…

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. A venit cu o mantie neagră pe umeri

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. Artista a purtat doar o mantie neagră pe umeri, la cel mai spectaculos eveniment al anului, organizat în această seară la Palatul Parlamentului.

Antonia și Alex Velea se află printre invitați la Gala Elle Style Awards . Cei doi au demonstrat încă odată că au stil. Ținutele lor au fost cu adevărat spectaculoase, iar iubita cântărețului a avut cea mai îndrăzneață apariție de până acum.

Antonia și Alex Velea au atras toate privirile

Pentru că e o ediție aniversară, revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete vor fi premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia vor fi premiate personajele reprezentative din mai multe categorii.

Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.