Loading...

Cine era tânăra mămică care a murit în urma deratizării. Femeia avea o poveste foarte tristă

În urmă cu câteva zile, în blocul de pe Strada Miorița nr. 8 din Timișoara, s-a făcut deratizare cu o substanță neurotoxică, letală pentru oameni. În urma deratizării și-au pierdut viața o mamă și doi copilași, unul de 3 ani și unul de 9 zile. Femeia avea o poveste extrem de tristă și viața nu fusese prea darnică cu ea.

Cine era tânăra mămică care a murit în urma deratizării. Femeia avea o poveste foarte tristă
Potrivit click.ro, soții Crina și Teo locuiau împreună cu fiul lor de 3 ani într-un apartament lut cu chirie în blocul blestemat. Sâmbăta trecută, băieţelul lor de 3 ani a ajuns, intoxicat, la spitalul de Copii „Loius Ţurcanu”, iar în doar câteva ore și-a dat sufletul. La doar două zile distanță a murit și mama sa, care avea doar 29 de ani. Apropiații săi au povestit pentru adevărul.ro ce viață dusese Crina și cum se descurca.

Loading...

Femeia fusese om al străzii mulți ani. A mers mult timp la centrul de zi „Mana”, unde primea o masă caldă, putea face un duş, apoi se întorcea pe stradă. Viața nu a fost ușoară pentru Crina, care și-a pierdut sora la o vârstă fragedă eveniment care a marcat-o enorm. Deși nu a avut un acoperiș asupra capului mulți ani, Crina a luptat să își construiască o familie și să realizeze ceva. Acum ea era femeie de serviciu la un restaurant și totodată făcea liceul la seral. Avea planuri și vise și își dorea să își crească frumos copilul, alături de soțul ei.

„Reabilitarea ei este un veritabil miracol”, consideră psihologul Paul Negrulescu, preşedintele Asociaţiei Psihologilor Creştini din România (APSR). Este unul dintre oamenii care s-au ocupat cândva şi de cazul Crinei, ca reprezentant al Asociaţiei „Mana” pentru Protecţia Copilului din Timişoara.

Psihologul și soția sa trăiesc de 5 ani în Noua Zeelandă, însă păstraseră legătura cu Crina și chiar s-au văzut acum un an de zile când au venit în țară.“Nu am recunoscut-o, în prima instanţă. Mai apoi, nu m-am putut opri din plâns când am văzut ce bine arăta. Am povestit puţin cu ea şi ne-a spus că a ieşit de pe stradă, că e căsătorită, are un fiu, Darius, şi că e fericită. Lucra şi făcea liceul la seral. Era bine, optimistă, plină de viaţă şi extrem de mulţumită pentru noua ei viaţă. Darius era îngerul ei, pe care Dumnezeu i l-a trimis să îi schimbe viaţa”, a povestit Ana Negrulescu.

“Crina a locuit pe strada mult timp si e greu de descris prin ce suferinte a trecut, ce a determinat-o sa plece de acasa in copilarie, dificultatea vietii lipsite de acoperis si hrana, modul in care a fost tratata pe strada, femeie fiind.”, a mai povestit ana Negrulescu pe Facebook.

Ultima conversație pe care Paul Negrulescu a avut-o cu Crina a fost chiar după ce și-a pierdut copilașul de 3 ani. El a povestit că femeia acceptase că “ficăruia ni s-a dat un anumit interval de timp de trăit pe acest pământ – astea au fost cuvintele ei – şi că trebuie să fie puternică şi să creadă că Dumnezeu o poate scoate şi de aici, chiar dacă în acel moment o durea cumplit plecarea lui”.

La doar două zile și-a pierdut și tânăra mămică viața și a mers poate, într-o lume mai bună, alături de îngerașul ei. Între timp alte 5 persoane sunt internate după ce au acuzat că se simt rău ieri, 20 noiembrie. Ioan Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare a fost arestat pentru 30 de zile. El a mărturisit în fața procurorilor că a cumpărat de pe piața neagră fosfura de aluminiu, o substanță foarte toxică folosită numai în agricultură pentru combaterea dăunătorilor, iar care pentru oameni este letală.

Loading...