Loading...

Claudia Ghiţulescu divorţează la 2 ani după nuntă: „Soţul meu e cu o copilă de 20 de ani!”

‘Mă tot amenința că divorțează și i-am zis ‘Dacă asta îți dorești, du-te!’. Un prieten de-al soțului meu mi-a zis că e cu o copilă de 20 de ani care e angajata lui. O știam pe această fată, dar am refuzat pe loc să cred.

A aflat ca o insela cu o fata de 20 de ani

Loading...

E o fată de 20 de ani, adică nu te poți aștepta ca o copilă să stea cu un bărbat căsătorit. Credeam că îmi cunosc soțul. El nu accepta chestii de genul, cu diferențe de vârstă. Nu știu cum a intrat în această relație. Eu când am aflat, am căutat-o pe această fată, dar ea m-a ignorat total.

Când l-am întrebat pe soțul meu, el a negat. Normal că l-am crezut pe soțul meu. Ei aveau de mult un cuibușor, un apartament închiriat. Sunt câteva luni în care am luptat suficient’, a spus Claudia Ghițulescu, cu lacrimi în ochi, la Acces Direct.

Îl supăra orice îi spuneam. Absolut orice îl deranja la mine. El s-a supărat atât de tare încât nu a putut să treacă peste asta’,

Am luptat foarte mult să avem un copil. Am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțiti eu ceva, niște tensiuni. Am zis că sunt de la emoții, că sunt eu sensibilă. Tensiunile nu mi-au fost bune și m-au afectat. Am aflat că copilului meu înceta să-i mai bată inima. M-am gândit că din cauza tensiunilor. De atunci s-a rupt de tot ceva între noi. El a suferit, eu am suferit și pur și simplu nu mai aveam nicio conexiune.

Atunci ne-am certat. Poate am greșit. Ne-am certat atât de mult în timpul sarcinii și i-am zis că din cauza lui am pierdut sarcina. Pe el l-a deranjat pentru că s-a simțit vinovat și… Mi-a părut rău, dar eram foarte afectată.

Loading...