Dan Negru a rabufnit si nu si-a mai controlat supararea! A vrut sa afle toata lumea! „F**u-va-n gura cu…” Uite cine l-a enervat atât de tare

Dan Negru isi iubeste tara, insa nu acelasi sentiment il incearca atunci cand vorbeste despre aspectele politice din Romania.

Dupa Sarbatori, prezentatorul TV a avut o reactie neasteptata in mediul virtual, acolo unde a vorbit despre romanii plecati in strainatate in numar din ce in ce mai mare.

Advertisement

“Ne vedem de Paşti”. Am auzit de multe ori vorba asta azi-dimineaţa intr-un Otopeni ticsit de romani care se întorc la munca in stăinătate ! Diaspora românească e cel mai mare investitor, anul trecut a adus 2 miliarde de euro,bani fără de care România ar fi mai urâta şi mai săracă!

Eu am învăţat la scoala ca suntem 22 milioane.Copiii mei învaţă ca am rămas 19! Cei mulţi aduc bani in România pentru ca Mazăre sa-i ducă in Madagascar…#f**uvanguracupoliticavoastra”, a scris pe Facebook.

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii