De necrezut! Ce MESERIE a avut CELENTANO înainte de a juca în Las Fierbinţi! Puțini știu ADEVĂRUL

Îndrăgitul actor Adrian Văncică, celebru pentru rolul său din Las Fierbinți (Celentano) as-a destăinuit la un post de radio. Ca să devină actorul care este astăzi, Adrian Văncică a pornit de jos, şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

El şi-a câştigat existenţa pe meleaguri străine, făcând pe clovnul.

Advertisement

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens.

Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european.

Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni.

M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică.

Întrebat cum e să interpreteze rolul lui Celentano şi de unde s-a inspirat, Văncică a explicat cu umor:

“După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în , nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai povestit Adrian Văncică.

Actorul a debutat în serialul “Vertiges”, în 2001, iar apoi a plecat din ţară. În 2004 a jucat în scurtmetrajul “Visul lui Liviu”, iar în 2006, în pelicula “Hârtia va fi albastră”.

 

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii