De necrezut! Ce MESERIE a avut CELENTANO înainte de a juca în Las Fierbinţi! Puțini știu ADEVĂRUL

Îndrăgitul actor Adrian Văncică, celebru pentru rolul său din Las Fierbinți (Celentano) as-a destăinuit la un post de radio. Ca să devină actorul care este astăzi, Adrian Văncică a pornit de jos, şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

El şi-a câştigat existenţa pe meleaguri străine, făcând pe clovnul.

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens.

Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european.

Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni.

M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică.

Întrebat cum e să interpreteze rolul lui Celentano şi de unde s-a inspirat, Văncică a explicat cu umor:

“După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în , nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai povestit Adrian Văncică.

Actorul a debutat în serialul “Vertiges”, în 2001, iar apoi a plecat din ţară. În 2004 a jucat în scurtmetrajul “Visul lui Liviu”, iar în 2006, în pelicula “Hârtia va fi albastră”.