Loading...

Decanul facultăţii de Ştiinţe Politice a murit subit la 55 de ani. I s-a făcut rău la un meci de baschet

A murit profesorul Robert D.Reisz, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filozofie şi Ştiinţe ale Comunicării al Universităţii de Vest, la doar 55 de ani.

Robert D.Reisz a fost unul din cei mai respectaţi profesori universitari şi oameni de cultură din Timişoara. Un intelectual de primă mână, Robert Reisz avea doar 55 de ani. A publicat până acum 9 cărți, 45 articole în reviste cu referenți, și 30 de capitole de cărți.

Loading...

Lui Robert Reisz i s-a făcut rău în timp ce juca baschet, unul din hobby-urile sale. Profesorul timişorean avea doar 55 de ani. În 31 ianuarie, Reisz a participat la lansarea celui mai nou volum semnat de Vasile Ernu, „Izbăviţii”, de la Librăria „La Două Bufniţe”.

A fost profesor la departamentul de științe politice al Universității de Vest din Timișoara și decan al Facultății de Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării. Principalul lui domeniu de cercetare au fost politicile învățământului superior, dar a publicat și despre politici educaționale în general, migrație și alte teme.

Loading...