Loading...

Decizie de ultim moment în cazul Sorinei, fetița de la Baia de Aramă! Judecătorii din Olt au decis ce va face copila de acum înainte

Tribunalul Olt a dat sentința definitivă în cazul Sorinei, micuța de opt de ani din Baia de Aramă, adoptată de o familie de români din Statele Unite ale Americii, după ce a fost preluată cu forța de autorități din casa asistenților maternali.

Magistrații au respins apelul înaintat de procurorul general Bogdan Licu, prin care acesta solicita interzicerea părăsirii teritoriului țării noastre de către minoră.

Loading...

Apelul procurorului general al României nu a avut sorți de izbândă

Totodată, instanța a decis ca apelantul să achite soţilor Săcărin, familia adoptivă a Sorinei, suma de 2.500 lei, reprezentând onorariul avocaţial. Această hotărâre lămurește definitiv situația fetiței, care a ajuns deja peste Ocean, alături de soții Săcărin.

Într-un interviu acordat pentru ziare.com, tatăl adoptiv al Sorinei, Gabriel Săcărin, susține că fata s-a adaptat rapid la viața de peste Ocean. Bărbatul povestește că micuța a început școala pe 4 septembrie și a fost trimisă la cursuri intensive de limba engleză. Prin urmare, ne dorim ca Sorina sa traiasca ceea ce este numit „visul american”.

Loading...