Două studente au cumpărat canapeaua asta veche cu 90 de lei de la un târg și au dus-o în camera de cămin. Când s-au așezat pe ea, au simțit ceva ciudat! Uite ce au găsit în perne, le-a luat cu tremurat!

Din dorința de a avea propriul loc de relaxare în camera de cămin, două studente din Statele Unite au cumpărat de pe un site o canapea veche, cu doar 20 de dolari. Deși piesa de mobilier era murdară și miroasea urât, iar tapițeria într-o stare cât de cât bună, nefiind roasă, cele două studente au fost mulțumite de afacerea făcută.

Fetele au curățat-o și au pus apoi, peste ea, o husă.

Advertisement

Într-o seară, în timp ce stăteau și se uitau la film, tinerele au simțit ceva ciudat sub fundul lor. Când au scos husele, au avut un șoc.

Mai multe plicuri cu bani erau ascunse acolo, suma totală ridicându-se la 40.000 de dolari! Din fericire, pe unul dintre plicuri era scris și un număr de telefon, așa că tinerele au sunat pentru a înapoia banii. Bătrâna de la care a fost cumpărată canapeaua le-a fost foarte recunoscătoare. „Aceste sunt economiile strânse de soțul meu o viață întreagă. Din păcate, el a murit, iar eu am fost internată în spital o perioadă. Copiii meu au vândut canapeaua fără să mă întrebe” a declarat bătrâna.

sursa: poatenustiai.ro

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii