ELENA UDREA ESTE GRAVIDA! LA 44 DE ANI, BLONDA ASTEAPTA PRIMUL EI COPIL

Vesti neasteptate la inceput de an! Elena Udrea este insarcinata cu iubitul ei, Adrian Alexandrov.

Potrivit informatiilor prezentate de antena3.ro, fosta seda a Cancelariei Prezidentiale a lui Traian Basescu, ar fi reusit sa ramana gravida in urma unui proces de fertilizare in vitro.

Se pare ca Elena Udrea se afla la a treia incercare de a deveni mama. Iubitul ei a fost si cel care a insistat ca cei doi sa devina, intr-un final, parinti, iar blondina a recurs la toate metodele necesare astfel incat acest lucru sa aiba lume.

 

Mai mult, Elena Udrea a fost surprinsa in lunile trecute in timp ce vizita diverse clinici de fertilizare, iar ulterior, presa a mai speculat si o presupusa vizita la o clinica din Grecia, cu acelasi scop.

In varsta de 44 de ani, Elena Udrea ar putea sa isi vada visul implinit chiar in vara acestui an si sa devina, oficial, mama.

Te-ar putea interesa si:

 

Politistii din Buzau au oprit o masina care mergea cu 130 km/h in localitate. Socul avut in momentul in care au vazut cine se afla la volan

Prima razie a politistilor buzoieni din acest an s-a soldat cu peste 300 de sanctiuni contraventionale, a caror valoare a depasit 102.000 RON. 24 de soferi au ramas fara permise

Politistii buzoieni au efectuat saptamana trecuta o razie in localitatea Posta Calnau, pe DN2 E85, ei amendand peste 300 de soferi. Acestia au retinut 24 de permise si au intocmit doua dosare penale.

 

Cel mai varstnic sofer sanctionat a fost un batran in varsta de 76 de ani, din Bucuresti. El a fost inregistrat de aparatul radar conducand cu 131 km/h in localitatea Posta Calnau.

Rovinieta 2018: Unde te pot surprinde camerele video ca nu ai taxa de drum platita

Conducatorii auto care circula cu masina pe drumurile din Romania fara a detine o vinieta valabila pot fi surprinsi de una din cele peste 70 de camere utilizate de catre CNAIR si amplasate pe mai multe drumuri nationale.

Persoanele surprinse de autoritati circuland cu masina pe drumurile din tara noastra fara a avea rovinieta valabila pot fi sanctionate cu amenzi de pana la 4.500 de lei.

Potrivit datelor furnizate de catre CNAIR, cele mai monitorizate drumuri sunt Drumul National 1 (Timisul de Sus, Sebes, Valcele, Sercaia, Osorhei, Barcanesti/Romanesti), Drumul National 2 (Iacobesti, Nicolae Balcescu, Motca, Maracineni), Drumul National 6 (Sannicolau Mare, Cosoveni, Mehadia, Draganesti Vlasca) si Drumul National 15 (Vaduri, Sangeorgiu de Mures, Garleni, Calugareni). Nici cei care circula pe autostrazi nu scapa de monitorizare, si anume sunt amplasate camere video pentru verificarea rovinietei la Petresti (A1), Glina, Fetesti (A2), Gilau si Snagov (A3)