Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă obiceiul acesta a fost aproape să le distrugă viata. Olivia Steer și Andi Moisescu au avut un viciu de care puțină lume a știut. Motivul pentru care au renunțat este surprinzător:

Olivia Steer și Andi Moisescu au fumat cu mulți ani în urmă, însă au renunțat după ce tatăl fostei prezentatoare de televiziune a murit de cancer.

Cei doi au împlinit, în 2017, 13 ani de mariaj și au împreună doi băieți, David și Luca.

Advertisement

Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că ea, împreună cu soțul său, au avut un viciu, fumatul, la care au renunțat înainte de a se căsători, când, de altfel, a murit și tatăl vedetei.

“Am renunţat la fumat când m-am căsătorit… Şi Andi fuma la vremea aia… şi am zis că ar fi foarte urât să fim îmbrăcaţi în mire şi mireasă şi să ne aprindem câte o ţigară… Se mai întâmplase ceva, înainte de nuntă a murit tata… Cancer. Tata fusese un fumător înrăit…”, a declarat Olivia Steer.

Aceasta a mai afirmat că, în prezent, face mult sport.

“Fac şi sport… Fac de toate. Am o sală minunată lângă mine, unde am posibilitatea să încerc de toate: fac box, fac squash… Cred că tata ar fi mândru să mă vadă, fiindcă el a făcut box mulţi ani şi cred că se uită de undeva la mine şi zâmbeşte când mă vede cu mănuşile de box… Mai fac spinning. Îmi place foarte mult spinning-ul şi îmi place să transpir mult. Fac şi forţă, cu greutăţi chiar mari”, precizat fosta prezentatoare de televiziune.

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii