Loading...

Gest neașteptat! Monica Anghel a vorbit despre viața sa privată

Una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicala din Romania, MOnica Anghel, în varstă de 46 de ani, a vorbit despre viața sa privată, după ani la rand de tăcere. In prezent, artista este casatorita cu Marian Caraivan, impreuna cu care are un baietel, pe nume Aviv.

Înaintea acestui mariaj, a fost maritata cu medicul Andrei Carandino, specialist in chirurgie estetica.

Loading...

Despre casnicia ei cu Marian a facut marturisiri deloc asteptate de public.

„Pentru mine fericirea inseamna echilibru. Nu exista nicio reteta perfecta si nu exista niciun mariaj perfect. Ce crezi, ca eu cu sotul meu nu ne mai certam? Sau ce crezi, ca suntem asa: „Te rog, dragul meu!, Da, draga mea!” Nu. Ne certam din diverse, de exemplu, el imi spune ca sunt prea cicalitoare sau ca atunci cand vrea sa vorbeasca si el cu Aviv, ma bag si eu in discutie si se enerveaza… Si atunci incep si eu, ca „Da, trebuia sa zici asa, trebuia sa faci asa…”. Si se enerveaza si pleaca… Chestii de genul asta. Sau eu ma supar pe el ca il rog sa cumpere ceva si uita. Nimicuri, nimicuri… Se creeaza tensiuni, e normal sa se creeze, ar fi anormal sa nu se creeze tensiuni”, a spus.

Cantareata a facut dezvaluiri si despre baietelul ei.

„Stii cum e, pentru o mama, copilul ei intotdeauna va fi micut. Chiar si cand o sa aiba 40 de ani, tot puiutul meu o sa fie. Pentru orice femeie, venirea unui copil este o schimbare in bine, o schimbare majora, ne responsabilizeaza maxim, avem pentru ce merge mai departe, avem pentru ce sa ne luptam, avem pentru ce sa traim, avem pentru ce sa ne bucuram si asa mai departe. Mi se pare ca m-a intrebat o data cum a ajuns el la mine in burta, pentru ca stie ca burtica mea a fost prima lui casuta. Nu i-am raspuns, n-am vrut sa-i spun nici ca l-a pus barza acolo, am evitat foarte elegant subiectul, l-am luat cu altceva si am trecut peste pentru ca niciodata nu l-am mintit cu nimic, intotdeauna m-am tinut de cuvant si stie deja lucrurile acestea despre mine si mi se pare normal ca un parinte sa fie corect fata de copilul lui si sa nu-l minta si sa se tina de cuvant pentru ca automat si copilul va fi la fel fata de parinte”, a incheiat ea.

Loading...