Loading...

Gheorghe Dincă ar fi vrut să se sinucidă – Starea criminalului din Caracal

Anchetatorii cred că Gheorghe Dincă ar putea să aleagă să-și pună capăt zilelor înainte de a primi o condamnare în cazul Caracal.

Gheorghe Dincă se află în aceste momente încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei. Conform declarațiilor făcute de anchetatori, ei se tem ca „monstrul din Caracal” să nu se sinucidă după gratii. El refuză să mai ia contact cu familia lui, gest care i-a pus pe mulți pe gânduri, relatează Cancan.

Loading...

Deocamdată, Elena Dincă este doar cercetată penal, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu. De asemenea, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte, potrivit șefului DIICOT, astfel că soția lui Dincă pare să aibă destule probleme în acest moment.
”În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Bănilă.

Cu toate acestea, oamenii implicați în dosar consideră că nu este suficient ca femeia să fie doar cercetată penal, ci ar trebui să fie chiar reținută. Mai mult, cu trecerea timpului, soția lui Gheorghe Dincă este acuzată în cazul Caracal că ar fi fost cea care l-ar fi ajutat pe criminal să le sechestreze pe fete și să le facă tot felul de orori. ”S-a spus despre ea în Italia, că ar fi cazat tinere! Este grav, dar, din câte se vede, Dincă ia numai asupra lui vina. Poate ar trebui ca și femeia să stea o perioadă în arest”, au spus surse din caz.

Loading...