Loading...

Însărcinată în 7 luni, Simina i-a transmis lui Jador un mesaj dur! ”NU îmi crește nimeni copilul” De la ce a pornit totul:

Simina, însărcinată în aproape 7 luni, nu are pace. Vechea poveste cu Jador din casa Puterea Dragostei îi dă și acum dureri de cap.

Deranjată de faptul că deși este însărcinată în aproape 7 luni și deja căsătorită cu Alex Zănoagă, este mereu ținta ironiile legate de povestea de iubire cu Jador, Simina a răbufnit din nou.

Loading...

Zilele trecute, Simina a postat un mesaj în care vorbește despre Jador, deși nu-i spune numele fostului ei iubit de la Puterea Dragostei.
”Nu sunt cunoscută sau să mă facă cineva cunoscută! Aberații! Și dacă stăm să o luăm logic, el a stat în emisiune o săptămână și după, a început să facă melodii pentru mine și eu îl pomeneam în fiecare zi în emisiune! Nu zic că eu am făcut cunoscut pe cineva, dar nici pe mine nu m-a făcut cunoscută el! El și în momentul ăsta face vloguri despre Alex! Deci încetați cu aberațiile! Și înapoi în casă s-a întors după ce eu și Alex am format un cuplu, adică după 3 luni după ce a fost eliminat. Cum zic…alea, că el îmi crește copilul.. el cu povestea pe care a exagerat-o a făcut mulți bani. Nu îmi crește nimeni copilul, sper că v-am lămurit”, este mesajul Siminei pentru toți cei care susțin că datorită lui Jador a devenit ea faimoasă.

Simina și Jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei, au făcut un cuplu pentru puțin timp. Apoi, Jador a făcut câteva melodii în care-și cânta dragostea pentru Simina, dar și durerea pierderii acesteia. Simina spune că relația dintre ea și Jador nu a fost una atât de profundă pe cât a lăsat să se înțeleagă manelistul, care deși nu era în emisiune o forța pe ea să vorbească mereu în show despre iubirea lor. sursa substantial.ro

Loading...