Loading...

Karmen, fiica lui Adrian Minune, și-a pus silicoane? Fotografia care a încins imaginaţia fanilor

Fiica cea mare a lui Adrian Minune, Karmen, a provocat un adevărat val de controverse după ce a postat pe internet o fotografie în lenjerie intimă. Și-a pus Carmen Simionescu silicoane?

Vuiește presa de zvonuri potrivit cărora fiica manelistului Adrian Minune și-ar fi pus siliocane. La doar 19 ani, Karmen s-a recuperat spectaculos după ce a adus pe lume o fetiță superbă. Cântăreața nu ratează nicio ocazie pentru a arăta fanilor săi cu ce a fost înzestrată de mama natură.

Loading...

În urmă cu puțin timp Carmen Minune a postat pe contul ei de Instagram o poză cu sânii aproape goi şi în lenjerie intimă. Cu toate acestea, ea a negat zvonurile conform cărora ar avea silicoane, dar fanii par să nu se mai oprească din a-i complimenta corpul fără de cusur.

Potrivit bzi.ro, aceasta a fost surprinsă în momentul în care a intrat într-o clinică. Ea a declarat că a mers la doctor pentru a face niște infiltrații la coloană. Mama cântăreței a declarat că nu s-a pus niciodată problema de vreo operație estică. Aceasta a invocat faptul că fiica sa are doar 19 ani. Cât despre tatuaje, Carmen Simionescu a declarat că acestea nu sunt reale, ci temporare, realizate cu henna.

Loading...