,,M-a cerut în căsătorie în genunchi, eram atât de fericită. Dar când am deschis cutia pentru inel și am văzut ce pusese acolo, l-am împușcat direct în piept. A murit pe loc”.

Lisa Estevez este o femeie în vârstă de 31 de ani, din New York care și-a ucis iubitul care tocmai o ceruse în căsătorie.

Dar asta nu e tot ce s-a petrecut între cei doi…

Advertisement

Din păcate pentru bărbat, cererea în căsătorie s-a petrecut pe data de 1 aprilie, iubitul fetei a considerat că nu poate exista o glumă mai bună decât aceea de a o păcăli că o cere în căsătorie, pentru ca apoi să îi spună că a fost o păcăleală de întâi aprilie.

Din nou, din păcate pentru bărbat, această glumă crudă va fi ultima pe care o va face în viața lui fiindcă acum fosta lui iubită este acuzată de crimă cu premeditare după ce l-a împușcat și ucis pe Ray Jordan, în vârstă de 25 de ani, în piept.

Păcăleala de întâi aprilie nu a fost atât de amuzantă pentru amândoi.

Lisa și iubitul ei se întâlneau de 3 ani iar el a cerut-o în căsătorie în genunchi înainte să îi dea o cutie pentru inel care era goală, înăuntrul cutiei scria ,,păcăleală de 1 aprilie”.

Se pare că tot ce voia femeia era să se căsătorească cu iubitul ei, dar a primit în schimb o bătaie de joc, sau așa a crezut ea.

Așa că a decis să-l împuște. Mai târziu a fost găsită stând în baie, încercând să găsească un loc unde să ascundă cadavrul.

Acum Lisa riscă să petreacă 40 de ani în închisoare!

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii