Maria Ghiorghiu, profeție INCREDIBILĂ: „Fața poporului român…”

Noi previziuni îngrijorătoare de la Maria Ghiorghiu! Urmează o invazie extraterestră? „Se vor arăta întâi poporului român”

Maria Ghiorghiu lansează noi scenarii care pun populația României pe gânduri.

Clarvăzătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv vorbește despre o posibilă invazie extraterestră, una care va începe chiar pe tărâmurile noastre.

„Văd un cer de noapte plin de obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri). Aud un glas care spune așa: ‘Publicul din astmosferă!’ Și, cu adevărat, fraților, publicul din atmosferă erau OZN-urile și prietenii noștri gri deschis și albi, extratereștrii.

Toți priveau înspre Pământ și erau la o distanță de doar câțiva metru de Pământ. Erau grupuri, grupuri de extratereștri tineri, mai în vârstă, cu familie, aici intrând și copilași.

Navele lor stăteau în aer fără nicio problemă, așa cum stau fructele în pom. Dragii mei, fără nicio îndoială, extratereștrii se vor arăta mai întâi față către față poporului român,” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul acesteia.

Recent, Maria Ghiorghiu a mai avut previziuni legate de episoade castrofale, precum inundații sau cutremure.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său un nou mesaj în care susţine că între sudul țării vor fi inundaţii foarte mari.

„În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, văd înspre sud cum apa ţâşnea pur şi simplu din pământ, atât de suprasaturat era pămantul. Dar vedeam, dragii mei, cum din cer cădea ploaia torenţială, iar apa inunda curţile localnicilor, precum şi străzile locului. Chiar dacă anotimpul este de iarnă, vom auzi de inundaţii mari înspre sud”, este mesajul Mariei Ghiorghiu notat pe blogul său.