Loading...

Mesajul emoționant publicat de Lora, la scurt timp după ce și-a înmormântat mama

Cunoscuta cântăreață Lora trece printr-o perioadă dificilă, după ce mama ei a murit de curând.

Vedeta încearcă din greu să treacă peste momentele de cumpănă, mai ales că cea care i-a dat viață o sprijinea la orice pas.

Loading...

Lora și mama ei au avut o relație foarte specială, femeia fiindu-i aproape fiicei ei mai tot timpul. Cântăreața a luptat din greu pentru a-și ajuta mama să își revină, după ce cancerul a și-a făcut apariți în viața lor. Din păcate însă, boala a învins, iar mama Lorei a încetat din viață în urmă cu doar câteva zile.

 

Ce mesaj a postat Lora după moartea mamei sale

La doar câteva zile de când mama eu s-a stins, Lora a postat câteva fotografii din copilăria ei, în una dintre ele fiind chiar în brațele celei care a iubit-o necondiționat.

La o altă poză, artista a scris și un mesaj emoționant. În fotografie apare cântăreața aflată lângă o statuie ce reprezintă aripile unui înger, iar în față se poate observa un răsărit de soare.

”E timpul să crezi cu adevărat în îngeri…”, a scris cântăreața în descrierea imaginii cu o discretie de vedeta.

Mesajul emoționant publicat de Lora, la scurt timp după ce și-a înmormântat mama

Susținătorii artistei și-au dat seama că mesajul face referile mama ei care a murit recent.

”Cu toții avem îngeri care ne veghează de acolo de sus! Multă putere să treci peste asta!”/Fii tare! Ai un înger în plus care te veghează de sus”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

Loading...