Loading...

Mesajul sfâşietor postat de logodnicul tinerei care s-a sinucis la podul de la Agigea! El şi Alina ar fi trebuit să se căsătorească sâmbătă

Clipe de groază în familia Alinei, tânăra de 32 de ani din Constanţa care s-a sinucis luni, la podul de la Agigea. Ea şi Alexandru, logodnicul ei, ar fi trebuit să se căsătorească sâmbătă, pe 14 septembrie.

Alina era stresată din cauza evenimentului, însă nimeni nu s-a gândit că îşi va lua viaţa. Luni dimineaţă a plecat de acasă spre Agigea. Logodnicul ei a crezut că va merge la naşi, însă a primit după câteve ore vestea că Alina e moartă.

Loading...

Marţi seară, Alexandru a publicat un mesaj sfâşietor pe pagina sa. Alina va fi înmormântată joi, la Cimitirul Municipal, la ora 14:00.

„A plecat în ceruri sufletul meu pentru totdeauna. Bubulina mea a fost un înger pe pamant. Nu te voi uita niciodată iubirea mea. Dumnezeu să te odihneasca în pace!

Cine vrea să o conducă pe ultimul drum, să vină mâine la Cimitirul Municipal de pe strada Baba Novac. Ora 14.00”, a scris Alexandru pe pagina sa.

Nunta ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă
Alina a plecat luni dimineaţă de acasă. A condus până la podul Agigea, acolo unde a lăsat maşina şi încălţămintea, apoi s-a aruncat în apă. La faţa locului au intervenit de urgenţă salvatorii, dar Alina a fost scoasă fără suflare din apă.

Loading...