Loading...

Mihai Bendeac, despre relatia cu Andreea Vasile

Logodită cu Mihai Bendeac!

”Rar scriu despre fostele mele relaţii și, mai ales, când la mijloc este cea mai lungă relaţie din viaţa mea, logodna cu Andreea Vasile. Ar fi putut să devină, profitând de uriașul val de notorietate la momentul ăla, vreo Daniela Crudu. Dar, într-un mod atât de firesc, ea și-a urmat cu modestie munca.

Loading...

Fiindcă în meseria asta e cu muncă, e cu ulcer de nemâncat la timp, e cu sânge uneori… Revenind, am început relaţia și devenisem școcat de faptul că mă târam la cumpărăturile săptămânale de la hypermarket și ea făcea lista, care e mai scumpă, care e mai ieftină, care e mai profitabilă.

Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul”, scria Mihai Bendeac pe blogul personal în 2011, declarând că se simte onorat că i-a fost logodnic.

Loading...