Loading...

Mihai Bendeac s-a „luat” de Carmen de la Sălciua. Reacţia incredibilă a artistei

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la noi, iar oamenii îl iubesc pentru felul simplu, dar profund în care reuşeşte să le aducă zâmbetele pe buze.

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când Mihai Bendeac a decis să parodieze una dintre melodiile lui Carmen de la Sălciua. Artista se află în topul preferinţelor iubitorilor muzicii, iar impactul pe care melodiile sale le au asupra publicului este imens, iar asta nu o spunem noi, ci cifrele vorbesc de la sine. Astfel, piesa Noapte bună este pe locul 1 în top pe Youtube, astfel că Mihai Bendeac a parodiat-o.

Loading...

În scena interpretată de el, actorul îşi imagina că vorbeşte cu iubita lui la telefon, în timp ce lui îi este foarte somn. Momentul este unul extrem de amuzant, iar fanii au apreciat clipul cu mii de like-uri.

Chiar dacă, poate, unii artişti ar fi putut fi deranjaţi de parodie, acesta nu a fost şi cazul lui Carmen de la Sălciua care s-a amuzat de ceea ce a făcut Mihai Bendeac. În plus, reacţia artistei este una foarte drăguţă, aceasta apreciind valoarea umoristică a lui Mihai Bendeac. Astfel, artista nu a făcut nimic mai mult decât să lase un comentariu cu mai multe emoticoane zâmbitoare, semn că s-a distrat pe cinste de moment.

După parodia pe care Mihai Bendeac a făcut-o melodiei lui Carmen de la Sălciua, mai mulţi fani s-au grăbit să-l întrebe dacă o place pe artistă ca femeie. Nu se pune problema, însă, de aşa ceva, tocmai pentru că Carmen de la Sălciua este pe punctul de a le face o altă surpriză fanilor cu privire la relaţia cu Culiţă Sterp.

Vezi videoclipul AICI

Loading...