Loading...

Mircea Badea aruncă bomba! Ce spune prezentatorul despre soţia lui Tzancă Uraganu: „O cheamă Lambada şi…”

Prezentatorul de la Antena 3 al emisiunii Sinteza Zilei, Mircea Badea, a făcut din nou un show de zile mari, în direct la TV.

Jurnalistul nu s-a lăsat, şi de data aceasta, în vizorul lui a intrat nimeni altul decât, celebrul Tzancă Uraganu şi soţia artistului.

Loading...

„CTP s-a certat cu Selly. Mai rămâne ca Ion Cristoiu să se certe cu Tzancă Uraganul. Știți cine este Tzancă Uraganul sau nu?! De ăsta ați auzit?! Tzancă Uraganul este căsătorit, dar nu cu acte, cu Lambada. Da, o cheamă Lambada și are.. și a înșelat-o. Hai, măi, ce dracu’?! Acestea sunt lucruri adevărate, asta este România profundă”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3.

Vulcanic din fire şi mereu cu vorbele la el, Mircea Badea nu s-a lăsat şi a continuat să îşi spună părerea despre cel care face senzaţie acum în rândul maneliştilor. Însă, subiectul zilei pentru Mircea Badea a fost soţia manelistului. Femeia are un nume mai aparte care i-a atras atenţia omului de televiziune.

Pentru că nu a putut şi nu a vrut să se oprească din declaraţii, Badea a mai adăugat câteva picanterii.

„Da, Lambada o cheamă pe soția lui Tzancă Uraganul. Probabil și în acte, dacă o avea”, a conchis Badea, amuzat peste măsură.

De altfel, nu este prima dată când Mircea Badea comentează scandalurile sau vedetele din showbiz.

Prezentatorul şi-a dat cu părerea, ba chiar, a ironizat scandalul dintre Alex Velea şi Abi Talent.

„Eu l-am descoperit pe domnul Abi Talent săptămâna trecută. În lumea mea, Abi Talent nu exista, adică eu nu știam că există. Am aflat absolut întâmplător. A făcut el nu știu ce clip, foarte misogin desigur, cu Gucci și cu Versace și ceva. După care am văzut, cu uimire, peste două zile, că și Alex Velea și cu Antonia se ceartă cu Abi Talent. Abi Talent pare că are 12 ani. Sigur are 18″, a spus atunci prezentatorul.

De asemenea, el a vorbit şi despre scandalul dintre CTP şi Selly, dar şi despre faptul că Nicolae Guţă s-a tatuat pe frunte.

„Ghiciți ce a făcut Nicolae Guță? Și-a făcut un tatuaj pe cap. Este mult mai tare decât al lui Mike Tyson. Și-a tatuat numele. Nu există ceva mai tare pe pământ. Eu acum am aflat. E important dacă uiți cum te cheamă. Te uiți în oglinda”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Loading...