Loading...

O moarte ciudată. Și-a pierdut viața după o partidă de amor

În Birmingham, Anglia, o partidă de amor a dus la o tragedie.

Fantezia erotică a doi tineri îndrăgostiți, Kate Widdowson, o tânără mămică de 24 de ani, și iubitul său, a avut urmări total nebănuite. Kate a fost legată de mâini cu o sfoară de tăblia patului, moment în care s-a ales cu o rană la nivelul încheieturii mâinii.

Loading...

La scurt timp, tânăra s-a prezentat de urgență la spital cu dureri îngrozitoare la nivelul încheieturii. Personalul medical a consultat-o, i s-au administrat medicamente , apoi i s-a dat voie să plece acasă, considerând că nu este o situație gravă sau îngrijorătoare. Din păcate, nu a fost așa. S-a trezit de dimineață cu pete negre la nivelul încheieturii mâinii și nu se putea ridica din pat. A fost dusă de urgență la spital, iar în ambulanță a suferit un infarct. Când a ajuns la spital, era deja prea târziu, și a fost constatat decesul.

Ce anume a provocat decesul tinerei?
Medicii sunt de părere că tânăra a contactat o bacterie periculoasă de la funia cu care fusese legată de pat. Carnea de pe oase i-a fost pur și simplu mâncată de acestă bacterie extrem de rar întâlnită, care i-a adus sfârșitul lui Kate.

Loading...