Loading...

O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor să nu-i mai cumpere flori în prima zi de școală: „Am rugămintea, dacă se poate, să cumpărați…”

Un gest uluitor a fost făcut de o profesoară a unei școli din Buzău, înainte de festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cadrul didactic a trimis un mesaj comun părinților elevilor din trei clase ale unității de învățământ gimnazial.

Părinții au recepționat un mesaj care i-a lăsat fără cuvinte și care i-a făcut să privească școala cu alți ochi și să o trateze cu maxim respect pe cea care l-a expediat.

Loading...

Profesoara le-a cerut oamenilor să renunțe la obișnuitul gest de a-i cumpăra câte un buchet de flori, propunându-le ca banii cheltuiți cu plantele să fie folosiți în alt mod. Mai exact, profesoara i-a sfătuit să investească aceeași sumă în rechizite, care să ajungă la elevii nevoiași, care nu-și pot achiziționa toate materialele didactice de care au nevoie.

„Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Loading...