Loading...

Oau! Ce mult s-au schimbat. Cum au ajuns să arate în prezent Cristina şi Andrei de la MPFM / GALERIE FOTO

Cristina şi Andrei au fost doi dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu. Chiar dacă erau şi dăţi în care erau implicaţi în diferite scandaluri, oamenii i-au apreciat pentru că ştiau să spună lucrurilor pe nume.

Andrei şi Cristina s-au schimbat foarte mult din punct de vedere fizic în toţi aceştia ani de când s-a încheiat competiţia. Cei doi s-au apucat de sport în mod intensiv, iar transformarea este una pe măsură. Trebuie să recunoaştem, însă, că Cristina şi-a făcut şi anumite îmbunătăţiri la nivelul feţei. Nu ne credeţi? Vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu cei doi în galeria foto.

Loading...

Andrei şi Cristina au intrat în competiţia MPFM penru a-şi găsi sufletele pereche şi se pare că aceasta a fost cea mai bună decizie a vieţii lor, pentru că s-au întâlnit, s-au văzut, s-au plăcut şi…ce-a mai rămas de făcut? Să se îndrăgostească, exact. Cei doi au petrecut un an în competiţie, iar la ieşirea din casă au decis să continue relaţia afară. În plus, lucrurile au decurs foarte bine pentru cei doi, iar în urmă cu doi ani, în luna august, Cristina şi Andrei au devenit o familie, după ce s-au căsătorit. Amândoi au fost extrem de frumoşi şi de eleganţi, întreaga zi devenind una de neuitat pentru ei.

Loading...