Loading...

Reacţia tatălui Luizei, când a aflat că nu este şi tatăl biologic al fetei. Claudiu Melencu a explodat la România TV VIDEO

Claudiu Melencu a intrat marţi seara în direct la România TV, la emisiunea Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu, şi şi-a spus punctul de vedere cu privire la informaţia vehiculată de anchetatori în spaţiul public, pe baza analizelor ADN, cum că nu ar fi şi tatăl biologic al Luizei.

Claudiu Melencu nu crede nici în ruptul capului că altcineva ar fi tatăl Luizei, infirmând cu vehemenţă sursele judiciare care au propagat informaţia. „Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Să nu mai spună lumea că nu e fata mea”, a declarat tatăl Luizei la România TV.

Loading...

„Acum mai bine de o lună m-a sunat cineva de la Inspectoratul General al Poliţiei. Mi-au zis dacă pot să mă întâlnesc cu ei. Au venit m-au luat cu maşina şi m-au dus de mi-au luat probe biologice”, a explicat tatăl Luizei, însă a doua oară nu l-a mai contactat nimeni, deşi mamei Luizei i se solicită încă un set de probe pentru stabilirea ADN-ului Luizei. Asta în condiţiile în care neconcordanţele după analizele preliminare îl privesc pe tatăl Luizei şi nu pe mamă.

„A-nceput iar o nebuneală! Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor, să ne lase în pace! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!”, a tunat Claudiu Melencu, la România TV

Loading...