Loading...

Sfârșit tragic! Adrian şi Mădălina au sfârşit intoxicaţi cu gaze, după ce au adormit în mașină

Noi detalii în cazul celor doi iubiţi găsiţi morţi într-o maşină, în Secuieni, Bacău. Medicii legişti au finalizat necropsia şi au comunicat concluzia acestei expertize.

Mădălina şi Adrian, doi tineri îndrăgostiţi de 16 şi 19 ani au fost găsiţi morţi într-un autoturism luni dimineaţă, 9 decembrie, de un bărbat care se îndrepta spre locul de muncă. Bărbat a sunat imediat la 112, iar autotorităţile au intervenit de urgenţă. Din păcate, pentru cei doi tineri nu s-a mai putut face nimic.

Loading...

Duminică seară, cei doi s-au întâlnit şi au stat de vorbă într-un autoturism, parcat pe o stradă. Înainte să-şi piardă viaţa, Mădălina şi Adrian au leşinat din cauza gazelor de eşapament.

Medicii legişti au confirmat, după efectuarea expertizei, faptul că cei doi tineri, Mădălina şi Adrian, au murit intoxicaţi cu gaze.

Maşina în care au fost găsiţi fără suflare a fost dusă la Registrul Auto Român. În urma verificărilor făcute de specialiştii de la RAR, anchetatorii vor afla cum a fost posibil ca gazele de eşapament în interiorul autoturismului, potrivit Observator.

Adrian venise din italia în urmă cu o săptămână şi pare-se că făcuse un schimb de maşini, cu o zi înainte de tragedie. Autoturismul morţii a fost primit astfel, de o persoană din Vaslui.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. Ţinând seamă de rezultatul cercetărilor şi de cel al autopsiei, urmează să fie dată o soluţie legală prin Parchet, conform celor spuse de purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, conform Mediafax.

Loading...