Loading...

Știai cine este și cum arată fiul Mirabelei Dauer? Află ce spune despre mama sa

irabela Dauer s-a măritat prima data la varsta de 18 ani, cu Willi Dauer, de care s-a despărțit destul de repede. A urmat apoi o altă căsătorie, cea cu Dan Traian Popovici, din care a rezultat un fiu, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, născut la câteva zile după cutremurul din 1977. Căsnicia dintre ei nu a fost una de durată, aceștia dorindu-și să divorțeze. După divorț, fiul lor a rămas în grija tatălui. Acest lucru a avut urmări negative atat pentru artista, cat și pentru familia ei: „Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit.”

Mirabela si-a revăzut fiul atunci când acesta avea 12 ani împliniți. Nanu fusese crescut de noua soție a fostului său soț. I-a plătit fiului ei pensie alimentară până când a ajuns la varsta majoratului.

Loading...

Invitat la Antena Stars, Nanu a spus ”Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”.

În urmă cu câțiva ani, într-un interviu acordat pentru Cancan, soacra acestuia a declarat:

„Nici Mirabela nu l-a căutat, nici el nu vrea să mai știe nimic de ea.

Dacă nu s-au putut împăca până acum, dacă nu au rezolvat lucrurile, cred că situatia dintre ei o să rămână așa, nu o să se mai schimbe niciodată.

Ginerele meu nu vrea să mai discute despre acest subiect, pentru el este un capitol încheiat. Este fericit, are o familie frumoasă, muncește, și cam asta este tot ce contează”.

Loading...