Toata lumea o indrageste pe Ramona Badescu. Putini sunt cei ce ii stiu drama ei . Ce i-a facut soțul ei timp de 7 ani de zile!

Ramona Badescu a vorbit cu sinceritate despre casnicia sa un cu un barbat italian, explicand de ce mariajul a luat sfarsit dupa sapte ani de zile. „Nu pastram legatura. Este una dintre persoanele cu care nu pastrez legatura. Intotdeauna mi-a placut sa ramana o legatura cand s-a terminat o iubire, sa ramana respect. Cu sotul meu nu, pentru ca m-a lovit foarte mult fara nicio justificare, fara niciun sens. Mi-a facut foarte mult rau gratuit, dar de fapt si-a facut lui”, a povestit Ramona Badescu la Antena Stars.

Vedeta de televiziune a explicat ca ea i-a spus fostului sot, in momentul in care s-au despartit, ca se poate baza pe ea mereu, dar ca el nu a mai cautat-o niciodata. „Dupa sapte ani de casatorie i-am spus, uitandu-ma in ochii lui, ‘Daca ai nevoie de cineva, conteaza pe mine toata viata ta’. Nu ne-am mai auzit, nu m-a cautat. A fost foarte rau, s-a comportat ca orice barbat rau cand se termina o relatie si nu pentru ca e italian, cred ca si multi barbati din Romania incearca sa loveasca si cred ca jignind femeia obtin mai mult. Nu obtin decat o mila”, a adaugat fosta prezentatoare de televiziune.

Advertisement

Ramona Badescu a mai spus ca ea crede in dreptatea facuta de Dumnezeu si ca in cazul fostului sot sau exact asa s-a intamplat. „Sotul meu nu mai vede cu un ochi. Eu niciodata nu mi-am facut dreptate cu mana mea, pentru ca eu cred in energia buna, nu cred in a plati cu aceeasi moneda persoanei care iti omoara sufletul, care te raneste, musca din tine, din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare ca Dumnezeu a facut dreptate”, a adaugat ea.

Cariera Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 la Craiova. A cântat de mică şi a visat să devină actriţă. A emigrat în Italia imediat după Revoluţie, în 1990, iar visul a început să prindă contur. În 1994 a prins un rol în serialul TV „Le storie di Farland”, unde a interpretat un rol bine primit de public şi de critici. După acest rol, ofertele s-au ţinut lanţ. Astfel, frumoasa craioveancă şi-a demonstrat talentul de actriţă în numeroase filme şi seriale TV. A jucat până şi în celebra serie „Caracatiţa”.

În 2002 debutează ca actriţă în rol principal în show-ul „Gran Casino” la Canale cincue. Talentul ei ca dansatoare şi cântăreaţă este foarte apreciat. Trei ani mai târziu participă la ediţia a doua a reality show-ului „La Fattoria” şi prezintă diverse programe de televiziune, iar în 2007 joacă în spectacolul Moulin Rouge – Musical Romantico.

Cu o carieră de succes în muzică şi televiziune, Ramona Bădescu a mers mai departe. S-a implicat în politică şi în viaţa comunităţii. A candidat în 2008 la alegerile din Roma. Nu a câştigat, dar a devenit consilier al primarului Romei pe problemele românilor. A fost împuternicită să reprezinte interesele Bucureştiului în capitala Italiei şi a creat o linie telefonică la care românii din Italia pot apela pentru tot felul de informaţii utile şi ajutor.

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii