Toata lumea o indrageste pe Ramona Badescu. Putini sunt cei ce ii stiu drama ei . Ce i-a facut soțul ei timp de 7 ani de zile!

Ramona Badescu a vorbit cu sinceritate despre casnicia sa un cu un barbat italian, explicand de ce mariajul a luat sfarsit dupa sapte ani de zile. „Nu pastram legatura. Este una dintre persoanele cu care nu pastrez legatura. Intotdeauna mi-a placut sa ramana o legatura cand s-a terminat o iubire, sa ramana respect. Cu sotul meu nu, pentru ca m-a lovit foarte mult fara nicio justificare, fara niciun sens. Mi-a facut foarte mult rau gratuit, dar de fapt si-a facut lui”, a povestit Ramona Badescu la Antena Stars.

Vedeta de televiziune a explicat ca ea i-a spus fostului sot, in momentul in care s-au despartit, ca se poate baza pe ea mereu, dar ca el nu a mai cautat-o niciodata. „Dupa sapte ani de casatorie i-am spus, uitandu-ma in ochii lui, ‘Daca ai nevoie de cineva, conteaza pe mine toata viata ta’. Nu ne-am mai auzit, nu m-a cautat. A fost foarte rau, s-a comportat ca orice barbat rau cand se termina o relatie si nu pentru ca e italian, cred ca si multi barbati din Romania incearca sa loveasca si cred ca jignind femeia obtin mai mult. Nu obtin decat o mila”, a adaugat fosta prezentatoare de televiziune.

Ramona Badescu a mai spus ca ea crede in dreptatea facuta de Dumnezeu si ca in cazul fostului sot sau exact asa s-a intamplat. „Sotul meu nu mai vede cu un ochi. Eu niciodata nu mi-am facut dreptate cu mana mea, pentru ca eu cred in energia buna, nu cred in a plati cu aceeasi moneda persoanei care iti omoara sufletul, care te raneste, musca din tine, din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare ca Dumnezeu a facut dreptate”, a adaugat ea.

Cariera Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 la Craiova. A cântat de mică şi a visat să devină actriţă. A emigrat în Italia imediat după Revoluţie, în 1990, iar visul a început să prindă contur. În 1994 a prins un rol în serialul TV „Le storie di Farland”, unde a interpretat un rol bine primit de public şi de critici. După acest rol, ofertele s-au ţinut lanţ. Astfel, frumoasa craioveancă şi-a demonstrat talentul de actriţă în numeroase filme şi seriale TV. A jucat până şi în celebra serie „Caracatiţa”.

În 2002 debutează ca actriţă în rol principal în show-ul „Gran Casino” la Canale cincue. Talentul ei ca dansatoare şi cântăreaţă este foarte apreciat. Trei ani mai târziu participă la ediţia a doua a reality show-ului „La Fattoria” şi prezintă diverse programe de televiziune, iar în 2007 joacă în spectacolul Moulin Rouge – Musical Romantico.

Cu o carieră de succes în muzică şi televiziune, Ramona Bădescu a mers mai departe. S-a implicat în politică şi în viaţa comunităţii. A candidat în 2008 la alegerile din Roma. Nu a câştigat, dar a devenit consilier al primarului Romei pe problemele românilor. A fost împuternicită să reprezinte interesele Bucureştiului în capitala Italiei şi a creat o linie telefonică la care românii din Italia pot apela pentru tot felul de informaţii utile şi ajutor.