Loading...

Trebuia sa ma duc pe la mama in vizita, dar mi-a fost lene

Un barbat a primit o lectie de viata de la o fetita intr-o florarie. Viata e prea scurta ca sa o irosim pe lucruri neimportante, pretuieste timpul alaturi de cei dragi caci nimic nu e mai important ca familia.

“Un barbat a intrat intr-o florarie pentru a cumpara flori pentru mama lui. Mama lui traia departe, la cativa kilometri si, desi ii promisese ca va veni sa o viziteze in acest weekend, nu avea de gand sa o faca pentru ca voia sa petreaca timpul cu prietenii sai. Se gandea ca mama lui va fi multumita daca ii va trimite niste flori, ca un fel de scuza.

Loading...

Barbatul a observat la intrarea in florarie, o fetita care plangea. S-a mirat ca aceasta nu era supravegheata si a intrebat-o de ce plange. Ea i-a spus ca voia sa cumpere un trandafir pentru mama ei, dar ca un trandafir costa 10 lei si ea are doar 7 lei.

Mila s-a strecurat in sufletul barbatului si i-a zambit copilei. A indemnat-o sa vina cu el in florarie pentru ca la cumpara trandafirul pentru mama ei.

Inauntru a comandat trandafirul pentru fetita si buchetul pentru mama lui. Fetita si-a ales un trandafir rosu frumos si barbatul a platit. Pe cand dadeau sa iasa, barbatul s-a oferit sa o duca acasa, la mama ei. Fetita s-a bucurat mult si a acceptat.

In masina, fetita i-a dat indicatii de locul unde trebuia sa ajunga. Era un cimitir. Fetita a coborat din masina, a pasit dincolo de intrare si a mers direct la un mormant unde a pus trandafirul.

Lacrimile au inceput sa curga pe obrazul barbatului.

Acesta s-a intors la florarie unde a anulat comanda, a cumparat un buchet frumos, s-a suit in masina si a mers sa-si vada mama.”

Loading...