Veste tristă! Monica Tatoiu, pe masa de operație: „Rugaţi-vă pentru mine, chiar dacă poate nu merit”

Momente grele pentru Monica Tatoiu! După ce a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor, în urma unei căzături serioase, femeia de afaceri crede că a găsit un răspuns pentru ceea ce i s-a întâmplat. Aceasta chiar a postat pe Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe prietenii săi.

Anunţul făcut de Monica Tatoiu recent a îngrijorat multă lume! Ea şi-a fracturat şoldul şi a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie. După acest incident dureros, femeia de afaceri a postat un mesaj îngrijorător.

Advertisement

Monica Tatoiu crede că ceea ce i s-a întâmplat este din cauză că a păcătuit . Si chiar recunoaste ca este debusolata.

„Ştiu de ce am fost pedepsită!”
„Ştiu de ce am fost pedepsită! Nu m-am ţinut de cuvânt în faţa Tatălui când am promis fără TV şi m-am certat cu mama.

Când chiar crezi în Dumnezeu, responsabilităţile tale sunt mai mari decât ale aceluia care nu înţelege. Lui i se iartă. Pentru că sunt iresponsabili. Noi cei ne închinăm Lui, trebuie să fim responsabili.

Doar că sunt acum de debusolată. Rugaţi-vă pentru mine chiar dacă poate nu o merit. Mulţumesc”, a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook.

„Am iesit din operatie”
Mieruri seara, Monica Tatoiu a postat un nou mesaj. Ea a anunațat că a ieșit din operație și că a avut norocul să fie „reparata” de doctorul Mancini cel care i-a reparat mana papei dupa un accident la ski.

Acum am iesit din operatie. Am avut norocul sa fiu „reparata” de doctorul Mancini cel care i-a reparat mana papei dupa un accident la ski la Cervinia. Spitalul regional de stat din Aosta,o bijuterie.

Sursa

ARTICOLUL ZILEI

Trei Mamici ne demonstreaza cum se danseaza Senzual cel mai popular dans al momentului KIZOMBA.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

Comentarii