Loading...

Vestea zilei! Familia lui Mihai Constantinescu se pregateste de inmormantare

Din pacate, vestile nu sunt prea bune in cazul lui Mihai Constantinescu! Au trecut deja mai multe luni de cand se afla in coma si, din pacate, nu si-a revenit. Indragitul artist se afla internat in continuare la Spitalul Floreasca. Mihai Constantinescu are loc de veci. Medicii se pastreaza, totusi, rezervati. De-a lungul timpului, au existat si perioade in care Mihai Contantinesu s-a simtit ceva mai bine, insa acestea alterneaza cu perioade foarte dificile.

Inca de la finalul anului trecut, cunoscutul artist si-ar fi prevazut sfarsitul. A fost momentul in care a inceput sa-si pregateasca locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

Loading...

„Se simtea rau inca de la inceputul lui 2018. L-am vizitat, acum, si era o mana de oase si piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio sansa de supravietuire. Are mormantul deja pregatit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi si au aparut complicatii. Este foarte grav! Familia s-a impacat cu situatia”, a povestit, pentru cancan.ro, o persoana apropiata de Mihai Constantinescu. Potrivit apropiatilor, familia lui Mihai Constantinescu se pregateste de inmormantare.

Loading...