Loading...

Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație

Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație. Cătălin Botezatu a trecut anul trecut prin clipe grele după ce a fost nevoit să se opereze pentru extirparea unei tumoră la colon.

Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație

Loading...

Canform DcNews, Cătălin Botezatu a primit o veste șocantă de la medici. Designerul se pregătește pentru alte două intervenții, una de rutină și alta foartea grea, rar practicată în lume.

„Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România„, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost operat în anul 2019 după ce a fost diagnosticat de cu o tumoră la colon. Din fericire, acesta s-a operat în Turcia, iar acum se simte bine. Însă, cu toate acestea, designerul a povestit că anul 2019 a fost un an foarte greu. Bote a spus că are încredere în medici și nu teme pentru viața lui.

„M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice„, a declarat designerul, care a fost operat pe colon, pentru a i se extirpa o tumoră canceroasă.

Loading...