Loading...

Viorica și Viorel Stefaru, schimbare de look. Cum arată acum cei doi?

Înainte să ajungă în club, Viorica şi Viorel Stegaru au trecut pe la salonul de înfrumuseţare pentru ca prima vizită în club să fie de neuitat. Au dorit o schimbare de look şi s-au întâlnit şi cu designeri care le-au ales ţinutele. Care a fost rezultatul transformării? Ei bine, mai bine vedeţi imaginile! Vulpiţa şi Viorel au făcut-o lată în weekend! De la îmbrăţişări tandre, sărutări şi lacrimi, cei doi au ajuns la scandal. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Weekendul lor a început cum nu se putea mai bine. Amândoi au avut parte de o schimbare de look!

Să începem cu Veronica! Sâmbătă, tânăra din Vaslui a fost răsfăţată la propriu. Pentru că se pregătea să meargă în club, soţia-vulpiţă a mers întâi la un salon de modă din centrul Capitalei, iar mai apoi la un salon de înfrumuseţare.

Loading...

Îmbrăcată cu o pereche de blugi şi o bluză, soţia-vulpiţă a păşit extrem de emoţionată în atelierul de modă. A probat două ţinute spectaculoase şi, într-un final, a ales: o rochie gri, cu paiete. Fericită că a primit rochia cadou, a plecat la salonul de înfrumuseţare.

După o lungă discuţie, Veronica a început răsfăţul. Vulpiţa s-a aşezat pe scaun şi s-a lăsat pe mâinile profesioniştilor. Pensată şi machiată ca pentru o şedinţă foto, Veronica era de nerecunoscut! Ca să fie şi mai frumoasă, părul i-a fost ondulat. Nici Viorel nu s-a lăsat mai prejos.


Soţul Veronicăi a trecut şi el printr-o serie de… modificări. Prima dată, echipa Acces Direct l-a dus în magazinul unui designer. Pregătit de schimbare, Viorel a spus că ultima dată a intrat într-un astfel de magazin în urmă cu 10 ani. Când a ieşit din cabină, s-a arătat încântat şi trebuie să recunoaştem că este o schimbare la 180 de grade. Şi, desigur, a trecut şi el pe la salonul de înfrumuseţare. Viorel s-a tuns şi, la fel ca vulpiţa, era de nerecunoscut!

Loading...